Wednesday, September 19, 2018

De meesten zullen naar een speciaalzaak gaan voor een smartphone of deze bestellen van internet, maar ik ben dik tevreden over het assortiment van sim-vrije telefoons die de Mediamarkt te bieden heeft. Ook heeft het aanwezige personeel genoeg verstand ervan dat ik weinig toegevoegde waarde zie in persé naar een telefoonwinkel gaan. De prijzen van telefoons zijn ook erg redelijk in de Mediamarkt. Ik had van tevoren niet een specifieke telefoon in gedachten, maar ging ter plekke op onderzoek uit en koos uiteindelijk voor een LG telefoon. Die was trouwens bij de Mediamarkt ook goedkoper dan voor hoeveel ik het in andere winkels ben tegengekomen.

Toen ik de Mediamarkt uit was merkte ik dat de doos al een keer geopend was. Ik zag zelfs dat iemand had geschreven in de handleiding voordat wij het kregen. De accu was ook uitgepakt. Ik keerde terug naar de Mediamarkt om de telefoon te laten vervangen door een telefoon die echt nieuw was, maar alle vervangingen waren al een keer geopend. Uiteindelijk zijn we de winkel uitgegaan met een telefoon waarvan ik wel overtuigd ben dat het echt nieuw is. Het was een rare ervaring, maar gelukkig was de service van de Mediamarkt behulpzaam genoeg om zonder al teveel moeite en discussie ons hiermee te helpen.

De ervaring is niet erg genoeg om me ervan te weerhouden nog eens bij de Mediamarkt te kopen, maar ik ga wel extra alert zijn op de staat van het product zodra ik het heb gekocht. Dat is ook een tip die ik anderen zou willen meegeven. Een refurbished of tweedehands telefoon kun je net zo goed op internet halen voor de helft van de oorspronkelijke prijs. Ik hoop echter dat het hier wel om een foutje gaat en dat de Mediamarkt niet expres probeert hun klanten een gebruikt ding als nieuw te verkopen. Het zou ook dom zijn, want het is heel makkelijk te ontdekken.

Wil je meer artikelen ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

Email