Wednesday, October 24, 2018

Kuuluisa Youtube -kanavan omistaja, autoharrastaja sekä yrittäjä Aleem Iqbal, tai toiselta nimeltään Lord Aleem, elää unelmaansa. Tällaisen unelman elämisestä hyvin harvat pääsevät nauttimaan, ja suurimmalle osalle meistä taviksista se jääkin vain päiväuneksi.
Tämä 23-vuotias brittiläinen automoguli tuli tunnetuksi ensimmäistä kertaa Youtubesta vuonna 2008, jolloin hän perusti ensimmäisen oman kanavansa. Hän kuitenkin julkaisi videoita harvoin, joten kuuluisuus jäi hyvin lyhyeksi.
Vuonna 2012 joulukuussa hän yritti uudelleen, ja tämä Lord Aleem -niminen kanava nousikin nopeasti huippusuosituksi, ja se on tähän mennessä kerännyt jo yli 300 000 tilaajaa. Mistä tämä suosion äkillinen kasvu sitten johtui?
Lord Aleem alkoi ladata videoita itsestään luksusautojen shoppailureissuilta ja ajokierroksilta. Hän omistaa Premium Executive Travel -yrityksen yhdessä isänsä kanssa. He vuokraavat luksusautoja, kuten Bentelytä, Lamborginia, Ferrareita ja Rolls Roycea erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiville, polttareihin ja häihin. Ja tämähän kiinnostaa monia Youtuben selaajia, joten kanavasta tuli hitti hyvin lyhyessä ajassa.

Lord Aleemin yksi tunnetuimmista videoista on huhtikuussa 2013 julkaistu video, jossa hän lähti shoppailemaan Ferraria. Tämä kuuluisa video rikkaasta elämäntavasta on kerännyt jo huimat 2,5 miljoonaa katselukertaa. Eikä ihme, nimittäin auto ei ollut ihan mikä tahansa takapihan romu, vaan Ferrari 458 Spider, jonka hän osti paikallisesta autokaupasta, The Torque Projectista. Tämä video sai yli 600 000 katselukertaa.

Tämä Briminghamista, Iso-Britanniasta kotoisin oleva herrasmies on kerännyt myös huiman määrän Instagram seuraajia julkaisemalla kuvia ja videoita itsestään mitä hulppeimpien autojen kanssa. Näihin autoihin kuuluu paitsi tavallisia luksusautoja, myös autoja, joihin tavallinen tallaaja ei edes pääse käsiksi. Tällainen elämäntyyli viehättää monia, ja Lord Aleem onkin napannut itselleen elämäntavan, jolle moni voi olla kateellinen.

Lord Aleem joutui muutama vuosi sitten myös vihan (tai kateuden) kohteeksi, kun kolme ilkivallantekijää sytyttivät hänen kallempia autojansa tuleen. Tappiot olivat yli puolen miljoonan punnan arvoisia, johon Lord Aleem totesi, että se oli sellaisten ihmisten tekosia, jotka ovat kateellisia ja jotka halusivat pilata hänen menestyneen yrityksensä.

Gillar du den här recensionen? Anmäl dig till våra helt kostnadsfria veckoliga nyhetsbrev.

Namn

Mejladress