Wednesday, September 19, 2018

Gelukkig hadden we geen problemen met de levering. Het arriveerde op tijd en alles wat we hadden besteld was aanwezig. Maar om alle onderdelen in elkaar te zetten moet je van Sudoku houden. Het is niet dat het werk zelf zo ingewikkeld is, het zijn de instructies die lastig te begrijpen zijn. Ik was bezig om een kastje in elkaar te zetten met vijf lades. In de instructies voor het kastje worden helemaal geen lades afgebeeld. Je moet alle pakketten met de lades uitpakken om de relingen voor de lades te vinden en deze aan de zijkant van het kastje vastmaken VOORDAT je alles in elkaar kunt zetten. Doe je dit niet dan is het een behoorlijk hels klusje om de relingen nadien aan het kastje vast te maken. En je moet ook nog een soort van zien te raden waar je de relingen precies vastmaakt.

Scharnieren die waren meegestuurd bij een aantal van de kastjes zijn scharnieren van 150 graden, dus ze zijn niet volledig aan te passen en dat werkte gewoon niet. Terugsturen, en vervangen.
Hetzelfde met de metalen steunbeugels. Er werd gezegd dat ze niet sterk genoeg zijn, en om te retourneren en te vervangen voor andere tegen een schandalige prijs. Ik zou hout hebben gebruikt als ik het had geweten. Hoek kastje. Wederom, achterlijke instructies. Het beste is om de linkerkant in elkaar te zetten dan op zijn plek zetten, draaiboom in elkaar zetten, en dan de rest van het kastje er omheen bouwen. Ik lijm zelf elke houten verbinding voor meer stevigheid.
Metalen ophangbeugels; we hebben ze gebruikt om kastjes op te hangen maar je zult ze ook nodig hebben voor de andere kastjes tenzij je de achterkant wilt afdekken met hout en het vast wilt schroeven.

Plastic pootjes – belachelijk, blijven niet staan. Elke kastdeur lijkt extra gaten te hebben wat het maar verwarrend maakt. Ik heb ze vast gelijmd, zelf dan laten ze los. Het enige wat goed is, is dat ze verstelbaar zijn.

Wil je meer artikelen ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

Email